Curiouscasa.com

Cea mai bună plită cu inducție din 2022

În bucătăriile moderne, din ce în ce mai de,se preferă plita cu inducție în detrimentul celei tradiționale pe gaz. Pe piata exista mai multe modele de plite incorporabile cu inductie care difera ca marime, numarul de arzatoare, materiale, culori si consum de energie.

Lista completă și actualizată a celor mai bune plite cu inductie din 2022 :

Plita incorporabila Electrolux LIV63431BK

Dotata cu 4 zone de gatit, plita incorporabila Electrolux deține și funcțiile Touch control, Timer, Booster, și printre putinele sisteme de pe piata și functia Bridge.

Functia Bridge permite combinarea a doua zone separate de gatit pentru a crea o singura suprafata mare. Aceste zone de gătit ultramoderne se adaptează în funcție de oala care este plasată, apoi se lărgesc sau se micșorează automat.

Echipată cu o funcție de instalare ușoară și cu sistem de maximizare a puterii de gătit astfel încât să adauge căldură atunci când este necesar să se gătească într-un timp scurt. Activeaza functia PowerBoost pentru o explozie imediata de caldura pe durata gatirii. Este ideala pentru a pregati mai rapid preparatele.

Poti fierbe apa in mai putin de 90 de secunde si poti incinge tigaia imediat atunci cand ai nevoie. Plita oferă o experiență de gătit complet nouă și diferită în comparație cu alte produse de același tip.

Fiind usor de instalat, nu necesita nicio interventie a tehnicienilor și poate fi asamblata in perfecta autonomie.

Vezi oferta

Plita incorporabila Whirlpool ACM 823 / NE

Tehnologia cu inductie incalzeste vasul, nu suprafata plitei, datorita careia cantitatea de caldura disipata in aer nu depaseste 10% si vasele sunt perfect gatite astfel gătitul este mai rapid și mai economic.

Glisorul tactil intuitiv va permite sa controlati puterea fiecarei plite, in timp ce afisajul iluminat arata care zone de gatit sunt in uz curent.

Cu panoul frontal aveti control total asupra gatitului. Comenzile usor accesibile si intuitive sunt amplasate convenabil pe panoul frontal al plitei pentru o experienta de luat masa de neuitat.

Cu ajutorul functiei de management al energiei, puteti seta puterea plitei si evita supraincarcarea circuitului din casa dumneavoastra.

Functia Eco Booster economiseste pana la 10% din energie. Analizeaza puterea, timpul si energia necesare pentru a fierbe apa timp de pana la 9 minute, apoi trece automat la o putere mai mica pentru a mentine apa la punctul de fierbere.

Vezi oferta

Plita incorporabila Bosch PUE611FB1E

Plitele cu inductie genereaza caldura numai acolo unde este nevoie – la baza vasului. Ce inseamna asta? Mai multa siguranta si mai mult confort.

Funcțiile de amintit in cazul plitei cu inducție Bosch PUE611FB1E:

PowerBoost

Functia imbunatatita PowerBoost adauga si mai multa putere pentru grabirea procesului de gatire. Poti fierbe 2 litri de apa de aproape trei ori mai repede decat pe o plita radianta conventionala.

DirectSelect

Datorita panoului de comanda intuitiv, poti selecta zonele de gatit si poti stabili nivelul de putere specific pe care il doresti – direct si rapid. Detine si un afisaj practic pentru consumul de energie si o functie QuickStart si ReStart.

Vezi oferta

Ultimele articole